Vredespaleis

Tuinrondleiding

Regelmatig kunt u op donderdagen om 14:00 uur mee met de tuinman voor een mooie wandeling door de historische, speciaal voor het Vredespaleis ontworpen tuin. De wandeling voert u langs de vijver, het rosarium, de kweekkassen en de wintertuin achter op het terrein. Ondertussen vertelt onze tuinman u verhalen over de bijzondere bomen en planten, de ontstaansgeschiedenis van de tuin, het landgoed Zorgvliet en de ideeën achter het tuinontwerp. Meer informatie over de tuin kunt u hier vinden. 

Informatie voor uw bezoek 
Deze rondleiding kost €12,50 per persoon. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee, met een maximum van twee kinderen per volwassene. De rondleiding duurt ongeveer 60 minuten en wordt alleen aangeboden in het Nederlands. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen. 

Let op:  

  • Entree is enkel mogelijk op vertoon van een geldig paspoort of EU ID kaart/rijbewijs. 
  • Alle deelnemers moeten door een metaaldetectiepoort. Voor zwangere personen en personen met een pacemaker kan een uitzondering gemaakt worden en is er een handmetaaldetector beschikbaar. 
  • Tassen, fototoestellen en mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden en kunnen in een kluisje in het Visitors Centre worden opgeborgen. In verband met de beschikbare ruimte bij de kluisjes vragen wij u om zo min mogelijk spullen mee te nemen. 
  • Deze rondleiding is vanwege de vele trappen in de tuin helaas niet begaanbaar voor personen in een rolstoel of met een rollator.  
  • Restitutie van tickets voor een rondleiding is niet mogelijk. 

We zien ernaar uit u te mogen verwelkomen bij het Vredespaleis! 

Klik hier om de beschikbaarheid te zien en tickets te boeken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.