Vredespaleis

Zaalhuur

Organiseert u een evenement ter bevordering van vredesactiviteiten of internationaal recht?
Het Vredespaleis in Den Haag, het wereldwijde icoon voor ‘Vrede door Recht’, biedt zeker een unieke locatie voor zowel een conferentie, congres, symposium als een inhoudelijk diner of lunch.

  • Voor groepen van 60 tot 370 personen;
  • Verhuur in combinatie met catering, techniek, aankleding en beveiliging mogelijk;
  • Livestreaming op aanvraag;
  • Parkeerplekken voor de organisatie, sprekers en diplomaten;
  • Goed bereikbaar vanuit station Den Haag Centraal.


Zaalcapaciteit en voorzieningen

Het Auditorium van het Vredespaleis is uitgerust met uitstekende audiovisuele middelen en heeft vier ingebouwde tolkencabines. Vanuit het Auditorium dat samen met de bijbehorende Foyer geschikt is voor maximaal 370 personen, hebben de gasten een schitterend uitzicht op het Vredespaleis. Als subruimte dient de seminarroom, een multifunctionele ruimte voor vergaderingen of subsessies van 10 tot 60 personen.

Contact
Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u vrijblijvend contact opnemen via het onderstaande reserveringsformulier of via event@peacepalace.org.

Proces
Na ontvangst van uw aanvraag wordt deze intern beoordeeld. Hierbij wordt onder andere gekeken of het beoogde evenement in lijn is met de missie en visie van het Vredespaleis, of de neutraliteit van het paleis gewaarborgd blijft en of het evenement de activiteiten van de twee gerechtshoven niet zal belemmeren. De gedetailleerde richtlijnen en een beschrijving van de beoordelingsprocedure vindt u hier.

Voorwaarden
Onze huurvoorwaarden zijn hier te vinden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.