Vredespaleis

Rondleiding rondom het Paleis

Een tour rondom het paleis geeft u de mogelijkheid om het terrein te leren kennen met een gids. Het paleis zelf wordt niet bezocht. Tijdens de wandeling door de historische tuin krijgt u een goed beeld van de verschillende gebouwen op het terrein, hun bijzondere architectuur en de manier waarop ze met elkaar en de tuin samenhangen. In de tuin bevinden zich allerlei internationale kunstwerken die iets vertellen over de waarde van wat er in en om het Vredespaleis plaatsvindt. 

Informatie voor uw bezoek 
Een ticket voor deze rondleiding kost €12,50 per persoon. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee, met een maximum van twee kinderen per volwassene. De rondleiding duurt 50 tot 60 minuten. De Rondom-tour wordt aangeboden in Nederlands of Engels. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen. 

 Let op:  

  • Entree is enkel mogelijk op vertoon van een geldig paspoort of EU ID kaart/rijbewijs. 
  • Alle deelnemers moeten door een metaaldetectiepoort. Voor zwangere personen en personen met een pacemaker kan een uitzondering gemaakt worden en is een handmetaaldetector beschikbaar. 
  • Tassen, fototoestellen en mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden en kunnen in een kluisje in het Visitors Centre worden opgeborgen. In verband met de beschikbare ruimte bij de kluisjes vragen wij u om zo min mogelijk spullen mee te nemen. 
  • Het Vredespaleis is beperkt toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en rollators. Scootmobielen kunnen niet worden toegelaten. 
  • Deze rondleiding is vanwege de vele trappen in de tuin helaas niet begaanbaar voor personen in een rolstoel of met een rollator.  
  • Restitutie van kaarten voor een rondleiding is niet mogelijk.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij het Vredespaleis!

Klik hier om de beschikbaarheid te zien en tickets te boeken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.