Vredespaleis

Rondleiding in het Paleis

Een aantal dagen per jaar is het mogelijk om met een gids het paleis te bezoeken. Tijdens deze rondleiding krijgt u informatie over het gebouw, de instellingen die er gehuisvest zijn en de door verschillenden landen geschonken kunstwerken waarmee het paleis is aangekleed. U wordt meegenomen langs de Grote Rechtszaal, de Kleine Rechtszaal en de Japanse zaal, zodat u een impressie krijgt van de mooiste ruimtes van het paleis. 

Informatie voor uw bezoek  

Een ticket voor deze rondleiding kost €16,50 per persoon. Kinderen onder 8 jaar mogen gratis mee, met een maximum van twee kinderen per volwassene. Deze rondleiding is niet geschikt voor heel jonge kinderen. De rondleiding duurt 50 tot 60 minuten en wordt aangeboden in het Nederlands of Engels. Een groep bestaat uit maximaal 20 personen. 

Let op:  

  • Entree is enkel mogelijk op vertoon van een geldig paspoort of EU ID kaart/rijbewijs. 
  • Alle deelnemers moeten door een metaaldetectiepoort. Voor zwangere personen en personen met een pacemaker kan een uitzondering gemaakt worden en is een handmetaaldetector beschikbaar. 
  • Tassen, fototoestellen en mobiele telefoons mogen niet meegenomen worden en kunnen in een kluisje in het Visitors Centre worden opgeborgen. In verband met de beschikbare ruimte bij de kluisjes vragen wij u om zo min mogelijk spullen mee te nemen. 
  • Het Vredespaleis is beperkt toegankelijk voor kinderwagens, rolstoelen en rollators. Scootmobielen kunnen niet worden toegelaten. 
  • Restitutie van kaarten voor een rondleiding is niet mogelijk. 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij het Vredespaleis!

Klik hier om de beschikbaarheid te zien en tickets te boeken

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.