Vredespaleis

Prachtig boekje over Vredespaleis

11-10-2016

Het Visitors Centre heeft een prachtig boekje over het Vredespaleis beschikbaar. Aan de hand van toegankelijk geschreven teksten en prachtige beelden geeft het nieuwe boekje een beknopt overzicht van de geschiedenis van het Vredespaleis en de instituten die er gehuisvest zijn.

In de publicatie leest u over de totstandkoming van het paleis en de instituten en de manier waarop zij met hun werk bijdragen aan een vreedzame wereld. Met behulp van overzichtsfoto’s geeft het boekje bovendien een impressie van de imposante entreehal en de belangrijkste ruimtes zoals de Grote en Kleine Rechtszaal, de gaanderijen en de Japanse Zaal, waarbij telkens kort wordt ingegaan op een kunstwerk dat het vertrek siert. Het hart van het boekje wordt gevormd door alle geschenken die door de verschillende mogendheden aan het Vredespaleis zijn gegeven.

Kortom, een fraaie kennismaking met het paleis en een leuk cadeautje om weg te geven! Nu te koop in onze webshop

Het boekje is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Chinees en is een uitgave van de Bibliotheek van het Vredespaleis © 2016, 57 pagina’s.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.