Vredespaleis

Nationale Denktank 2011 presenteert eindrapport

02-12-2011

De Nationale Denktank 2011 presenteert op 12 december aanstaande haar eindrapport in het Vredespaleis.

De DenkTank presenteert op 12 december een samenhangend pakket aan concrete voorstellen om de onderzoeksvraag van dit jaar te beantwoorden:

Hoe kunnen we in Nederland een vernieuwing in arbeidsorganisatie, arbeidsrelaties en werkomgeving tot stand brengen zodanig dat: organisaties beter presteren; werknemers in alle levensfasen meer gemotiveerd zijn en talent beter benut en duurzaam inzetbaar wordt?

Stichting de Nationale DenkTank is een netwerkorganisatie die tot doel heeft de kennisverzuiling tussen de wetenschap, de overheid en het bedrijfsleven te doorbreken. Daartoe organiseert de stichting een jaarlijkse DenkTank waarin ruim twintig jonge getalenteerde mensen uit diverse disciplines zich drie maanden lang over een maatschappelijk vraagstuk buigen en hier praktische oplossingen voor bedenken.

De afgelopen jaren was de Nationale DenkTank succesvol in het realiseren van haar adviezen. Een bekend advies van de Nationale DenkTank (2007) is om een Persoonlijk Assistent voor Leraren (PAL) in te stellen om de werkdruk van leraren te verminderen.

Bezoek voor meer informatie de website: www.nationale-denktank.nl

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.