Vredespaleis

Mr. Donner is per Koninklijk besluit benoemd tot bestuursvoorzitter Carnegie Stichting Vredespaleis

01-03-2019

Mr. J.P.H. Donner is per Koninklijk Besluit benoemd tot bestuursvoorzitter van de Carnegie Stichting Vredespaleis. De heer Donner wordt ook bestuursvoorzitter van de Haagse Academie voor internationaal recht, die gevestigd is in het Vredespaleis. Hij volgt hiermee Dr. Bernard Bot op, wiens bestuurstermijn afloopt op 1 maart 2019 en die beide functies de afgelopen 12 jaar bekleedde.

Mr. Piet Hein Donner- Rijksoverheid.nl

 

Het bestuur van de Carnegie Stichting is zeer verheugd met het aantreden van de heer Donner, die op basis van zijn ruime ervaring en verdiensten, alle relaties zoals die met de internationale instellingen in het Vredespaleis, evenals met de Staat der Nederlanden en de Verenigde Naties als belangrijkste financiers van de stichting, uitstekend zal kunnen beheren.

Mr. Piet Hein Donner

De heer Donner is Minister van Staat en was tot november 2018 Vice-President van de Raad van State. Daarvoor was de heer Donner onder andere Minister van Justitie, Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en Lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.